Toptitels september 2014

Het is alweer oktober, dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘toptitels van de maand’. En ik las weer heel veel moois in september:

Zoals jullie misschien terecht opmerken, heb ik niet van alle boeken een uitgebreide recensie geschreven. Ik heb me gehouden aan mijn voornemen dat ik in de vakantie gemaakt heb, namelijk vaker boeken lezen zonder aantekenboekje. En het bevalt me prima! 😉 Ergens in de komende dagen verschijnt er een artikel online waarin ik de boeken die niet gerecenseerd zijn, toch even kort bespreek.

Maar liefst vijf keer gaf ik een boek de volle 5 sterren! Het is dan ook erg lastig om een top 5 samen te stellen. Wat erin moet staan is natuurlijk duidelijk, maar in welke volgorde… Nu blijven boeken met een actueel thema of non fictie bij mij altijd langer hangen dan bijvoorbeeld een hele goede thriller. En dus kies ik ervoor om de boeken met een ‘zwaar thema’ boven de thrillers te plaatsen. Niet omdat ze beter zijn, maar omdat het verhaal harder binnenkomt of gewoonweg langer blijft hangen. En zo kom ik tot de volgende top 5:

  1. Coma – Marcel de Jong
  2. De tussenkomst – Joris van Os
  3. Dode mannen moorden niet – Roos Boum
  4. Tot jij van mij bent – Samantha Hayes
  5. In mijn bloed – Milou van der Will

Toptitels september 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!