Toptitels oktober 2016

De tijd glipt tussen mijn vingers door. Kennen jullie dat? Oktober is alweer voorbij en mijn laatste recensie is van weken geleden. Aan het lezen ligt het niet, ik las 13 boeken. Maar van schrijven kwam niet zoveel. Druk met de kinderen, maar er speelt meer. Mijn tekstbureau gaat goed, opdrachtgevers weten me te vinden. Daardoor zit ik vaak achter de laptop, zodat ik in mijn vrije uren liever met een boek op de bank kruip dan weer het toetsenbord te bewerken om er een recensie uit te rammelen. Daarnaast worden de kinderen groter en hebben ze de laptop vaker nodig voor school (lees: om te gamen… 😉 ), zodat ook ik op mijn beurt moet wachten. Vandaag kocht ik daarom mijn eigen laptop (afblijven iedereen!!!), dus die smoes heb ik voortaan niet meer.

Ondanks de geringe activiteit van mijn kant blijven lezers deze site vinden. En dat vind ik echt heel erg tof! Blijf vooral snuffelen, want ook al komt er weinig nieuws bij, er staan al voldoende pareltjes op die de moeite van het lezen waard zijn.
Ook in oktober las ik weer een aantal van die parels. Ooohhh, wat heb ik genoten van een aantal boeken!

Dit zijn mijn boeken van oktober:

 • Het smelt – Lize Spit
 • Windkracht 6 – Agnes van Overveld
 • Marek – Richard House
 • Retourtje roots – Maureen Welscher (recensie volgt)
 • Onder de oppervlakte – Samantha Hayes
 • Dochters van het land – Joyce Maynard
 • Lefbek – Anke Laterveer (recensie volgt)
 • Huntington, de verborgen erfenis – Marjan Scheer (recensie volgt)
 • Tulpen & terpentijn – Nina Siegal
 • Later als ik dood ben – Ilse Ruijters
 • Drijfzand – Bibi boom
 • Het vreemde meisje – Maria Boonzaaijer
 • Plotseling alleen – Isabelle Autissier

Mijn persoonlijke top 5:

 1. Plotseling alleen – Isabelle Autissier
 2. Het vreemde meisje – Maria Boonzaaijer
 3. Lefbek – Anke Laterveer
 4. Meisjes van het land – Joyce Maynard
 5. Later als ik dood ben – Ilse Ruijters

oktober-2016

 

4 gedachten over “Toptitels oktober 2016

 • 2 november 2016 om 10:34
  Permalink

  ” De idioot en de tederheid” mooi boek en daarnaast de DVD van “Helleveeg” gezien, dan is het weer even genoeg!

  Beantwoorden
 • 3 november 2016 om 22:10
  Permalink

  Al is het natuurlijk wel leuk om te horen dat het hier wat rustiger is doordat het zo goed gaat met je tekstbureau. Niet dat ik hier niet graag langskom natuurlijk maar ik vind het wel super voor je dat alles op rolletjes lijkt te lopen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!