Toptitels oktober 2015

November is aangebroken, tijd dus om op een rijtje te zetten wat oktober ons bracht op leesgebied. En dat was nogal wat! Ik denk dat ik zo geschrokken was van die magere vijf boeken van september, dat ik mijn leven gebeterd heb… 😉 Of is het omdat ik in oktober opvallend veel ontzettend goede boeken las? Hoe het ook zij, de teller bleef steken op 15!

Wat een pracht had ik onder handen… Het ene boek nog mooier, boeiender, herkenbaarder dan de andere. Ik vloog er doorheen, dat krijg je met mooie boeken. Ik zet ze voor jullie op een rijtje:

Zoals jullie zien, komen er nog een aantal recensies online. Ik recenseer namelijk ook voor Vrouwenthrillers en deze recensies moeten natuurlijk eerst op die site geplaatst worden voordat ik ze hier online kan zetten. Vandaar dat er soms enige vertraging in de recensies zit.

Ik deelde deze maand maar liefst vier (!!) keer de volle mep van 5 sterren uit… Dat is nog nooit gebeurd! Maar echt…ze zijn zo mooi… 😉

Tja, en dan moet ik nu een persoonlijke top 5 gaan maken. Moeilijk!! Ga ik voor technisch het beste boek, het boek dat mij het meest verrast heeft of toch het boek waarin ik zo ontzettend veel herkenning vond… Omdat ik mijn recensies ook vaak erg persoonlijk schrijf, eigen ervaringen daarin meeneem, heb ik toch gekozen voor de herkenning en het gevoel.

Mijn persoonlijke top 5:

 1. Sky – Ellen Lina
 2. Het duistere dal – Thomas Willmann
 3. Bloedlink – Theo en Marianne Hoogstraaten
 4. Euforie – Lily King
 5. Het zwart en het zilver – Paolo Giordano

Toptitels november 2015

2 gedachten over “Toptitels oktober 2015

 • 3 november 2015 om 12:26
  Permalink

  De cover van Sky blijf ik prachtig vinden. Ik vind het telkens heerlijk wanneer ik een boek ontdek dat de volledige 5 sterren waard is. Natuurlijk is een boek van drie sterren ook leuk leesvoer. Maar zo’n verhaal dat me echt volledig weet om ver te blazen of me kan betoveren vind ik heel, héél tof.

  Beantwoorden
  • 3 november 2015 om 14:00
   Permalink

   Zwartraafje, die cover raakte mij ook heel erg toen ik hem voor het eerst zag. Hij blijft mooi…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!