Toptitels oktober 2014

De maand oktober was een bijzondere maand voor mijn blog. Aan het begin van de maand ging ik van een gratis WordPress site over naar mijn eigen domein en self-hosting site. Een hele overgang, maar wel een super leuke! Er is deze maand best veel tijd gaan zitten in het knutselen aan de site om hem helemaal naar mijn zin te maken. Vandaar dat ik iets minder boeken gelezen heb dan normaal. Op de valreep las ik nog even snel het 11e boek uit…;-) Van zeven boeken schreef ik een uitgebreide recensie (klik op de titel om deze te lezen), van de rest kunnen jullie komende week een korte leesbeleving op deze site verwachten.

Dit waren de boeken die ik las:

 • Gezworen vrienden – Edwards Hendriks
 • Wie vleugels heeft – Gerrit Hoogstraaten
 • Memento Mori – Jolka
 • Handelswaar – Karin Hazendonk (recensie verschijnt 11-11)
 • Alibi – Martine Kamphuis
 • Voor jou – Jojo Moyes
 • De jaagster – Pauline de Bok
 • Ongrijpbaar – Bianca Nederlof
 • Springvloed – Cilla Borjlind
 • Het rode huis – Mark Haddon
 • Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen

Er zaten een aantal boeken bij waar ik moeilijk doorheen kwam, maar er zaten ook weer hele mooie exemplaren tussen…
Mijn persoonlijke top 3 van oktober:

 1. Memento Mori – Jolka
 2. Gezworen vrienden – Edward Hendriks
 3. Ongrijpbaar – Bianca Nederlof

toptitels oktober 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!