Toptitels mei 2016

Winacties
De maand mei vloog voorbij. Een drukke, maar ontzettend leuke maand! Waar ik zo druk mee was, daarover binnenkort meer. Met een superleuke winactie, dus voor jullie zit er ook iets in het vat. O ja, mijn belofte van een winactie bij 700 Facebookvolgers staat ook nog steeds! Nog 32 mensen erbij… Het boek dat ik dan ga verloten staat al klaar! Volg je nog niet op Facebook? Klik even in het pop-up scherm of op de knop rechts bovenaan deze pagina.

Toekomst
Een blog staat nooit stil. Een blogger is altijd bezig met ‘hoe pak ik het aan, wat kan anders, wat wil ik met mijn blog’ etc. Zo ook ik en de laatste tijd heb ik me vooral bezig gehouden met die laatste vraag. Wat wil ik met mijn blog? Mijn liefde voor boeken delen. Ja, dat is duidelijk en logisch. Maar welke boeken dan? De boekenblogs schoten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Op veel blogs worden dezelfde boeken besproken, vooral bij een blogtour. Wil ik dat?

Pareltjes
Na een tijdje peinzen en piekeren ging ik mij steeds ongemakkelijker voelen bij deze gedachte. Want wat wil ik juist uitdragen? Precies, ik wil pareltjes vinden en delen! De ‘hypes’ krijgen wel genoeg aandacht, ik zou juist die onbekendere boeken in de spotlight willen zetten.

Lees ik dan nooit meer de populaire boeken? Dat ga ik niet beloven, ik ben een hebberig mens als het om boeken gaat… 😉 Maar ik wil per maand minstens drie of vier onbekende boeken lezen en recenseren. Dit zijn niet altijd nieuwe boeken, de bibliotheek is in dezen mijn beste vriend… 😉
Deze maand is het in ieder geval gelukt. Er staan drie prachtige, onbekende boeken in mijn lijst.

Overzicht
In mei las ik deze elf boeken:

 • Onwetend – Chevy Stevens
 • Het Joshuaprofiel – Sebastian Fitzek
 • De psychiater en het meisje – Erik Rozing
 • Bungelen in het niets – Willem Jongsma
 • Verzwegen – René Appel
 • Chaos – Escober
 • Hoe ik talent voor het leven kreeg – Rodaan Al Galidi
 • De verleidsters – Marianne en Theo Hoogstraaten
 • Dat is wat ik bemin – Isabelle Rossaert (recensie komt volgende week online)
 • Beschadigd – Ika Gerritsen
 • Zeeschuim – Ingrid Hoogervorst (recensie komt volgende week online)

Mijn persoonlijke top 5:

 1. Zeeschuim – Ingrid Hoogervorst
 2. Bungelen in het niets – Willem Jongsma
 3. De verleidsters – Marianne en Theo Hoogstraaten
 4. Beschadigd – Ika Gerritsen
 5. Dat is wat ik bemin – Isabelle Rossaert

mei 2016

 

Eén gedachte over “Toptitels mei 2016

 • 1 juni 2016 om 14:48
  Permalink

  Je moet inderdaad niet altijd meedoen met de hypes he. Persoonlijk lees ik liever mooie onbekende boeken dan gehypte boeken die dan toch vaak tegenvallen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!