Toptitels mei 2015

Een tikkeltje verlaat, maar hier is dan toch het overzicht van de maand mei. Wat kwam er in deze maand allemaal voorbij? Er staan tien boeken op mijn rijtje, maar ik las er een paar meer. Ook afgelopen maand mocht ik weer een aantal boeken proeflezen. Zo leuk om te doen! Maar goed, deze boeken komen t.z.t. na de presentatie aan bod.
Ik beloofde jullie vorige maand meer recensies. Er staan er inmiddels vijf online. Twee recensies schreef ik voor VrouwenThrillers en die komen hier ook online na publicatie op die site. Die hebben jullie dus nog te goed.

Dit zijn de boeken van mei:

Mijn persoonlijke top 3:

 1. Het onvoltooide kind – Brenda van Osch
 2. Verbroken – Linda Jansma
 3. Liever geen applaus voor ik leef – Sander van Leeuwen

toptitels mei 2015

3 gedachten over “Toptitels mei 2015

  • 7 juni 2015 om 22:50
   Permalink

   Ja er zaten weer prachtige exemplaren tussen! Ook mindere, maar daar kom ik nog op terug…;-)

   Beantwoorden
 • 9 juni 2015 om 15:16
  Permalink

  Leuk dat je de voorbije maand zoveel hebt kunnen lezen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!