Toptitels mei 2014

Wat kwam er deze maand allemaal voorbij? Weer een aantal toptitels waarvan ik heb genoten. Maar ook een aantal boeken waar ik meer moeite mee had. Het duurde allemaal iets langer voordat die boeken uit waren. Desondanks zijn het er toch nog 13. Daarbij komen nog twee manuscripten die ik las voor een uitgever. Wie weet zien we die later verschijnen als boek.

Dit is de lijst van de maand mei:

Dit is mijn persoonlijke top 5:

 1. Dansen in de Hemel – Michael Pilarczyk
 2. Nobody – Marelle Boersma
 3. Ontaard – Paula Daly
 4. Gegrepen – Femke Ekelhof
 5. Ultieme Wraak – Leendert Lodder

 

Toptitels mei 20141

2 gedachten over “Toptitels mei 2014

 • 1 juni 2014 om 16:16
  Permalink

  Wow jij hebt veel boeken gelezen deze maand Monique! Mooie top 5! Ik wil Gegrepen van Femke Ekelhof ook graag lezen nadat ik jouw boekrecensie las.

  Beantwoorden
  • 1 juni 2014 om 16:47
   Permalink

   Ja absurd veel…;-) Er komt ook zoveel moois voorbij…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!