Toptitels maart 2015

Weer een maand voorbij. Een drukke maand voor mij, vandaar dat er iets minder boeken op het lijstje staan dan jullie van mij gewend zijn . Dit heeft twee redenen. De eerste is dat ik gestart ben met vrijwilligerswerk. Nu alle kinderen op school zitten, is er ruimte voor iets nieuws. En dat heb ik gevonden in de vorm van werken in de bibliotheek! Jaja, waar kun je als boekenwurm beter terecht…

De tweede verandering is dat we gezinsuitbreiding krijgen in de vorm van een hondje! Sinds twee weken weten we dat we as. vrijdag een pup op mogen halen. Dit vergde natuurlijk wel de nodige voorbereidingen, dus minder leestijd.

Welke boeken heb ik dan nog wel gelezen?

Het was echt ‘de maand van het boek met de klinkende titel’. Hele monden vol… 😉 Twee boeken gaf ik de volle 5 sterren. Toch vind je een daarvan niet terug in mijn persoonlijke top 3 van deze maand. ‘Een meisje is maar half af’ is wat mij betreft genomineerd voor meest bijzondere boek van 2015, vandaar ook die 5 sterren, maar het was niet een van de mooiste boeken die ik las. Wil je meer uitleg, lees dan even mijn recensie, daar heb ik het zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

Deze boeken haalden wel mijn top 3:

 1. Als je het licht niet kunt zien – Anthony Doerr
 2. Kom hier dat ik u kus – Griet op de Beeck
 3. De duivel van Florence – Lucretia Grindle

Toptitels maart 2015

 

8 gedachten over “Toptitels maart 2015

 • 1 april 2015 om 19:33
  Permalink

  Wat een fijn vrijwilligerswerk heb je! Dat zal inderdaad geen straf voor je zijn..:-)

  Beantwoorden
  • 2 april 2015 om 08:28
   Permalink

   Ja leuk he?! Heerlijk tussen al die letters…;-)

   Beantwoorden
 • 3 april 2015 om 08:50
  Permalink

  Leuk dat je vrijwilligerswerk kan gaan doen in een bibliotheek 🙂

  Beantwoorden
  • 3 april 2015 om 10:22
   Permalink

   Nou he?! Gastvrouw zijn, mensen helpen met hun vragen, boeken sorteren, zorgen dat het mooi gepresenteerd wordt… echt leuk om te doen!

   Beantwoorden
 • 3 april 2015 om 12:18
  Permalink

  Hey Monique, wat leuk dat je ook als vrijwilligster in de bibliotheek aan de slag bent gegaan. Zelf doe ik dat al sinds ik aan mijn bibliotheek-opleiding begon (zo’n 13jaar). Al werk ik jammer genoeg wel van thuis uit voor hen en dus niet in de geweldige omgeving zelf.

  Beantwoorden
  • 7 april 2015 om 18:42
   Permalink

   Inderdaad goed toeven daar tussen de boeken…;-)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!