Toptitels juni 2016

Een bijzondere maand is weer voorbij. Op persoonlijk gebied, met verjaardagen en leuke dingen, maar in de afgelopen maand deelde ik ook mijn nieuwe bedrijf met jullie. En heel bijzonder: ik kreeg mijn eerste klant. Wauw, wat is het gaaf om mensen te helpen met hun manuscript! Inmiddels is deze opdracht bijna afgerond. Ik kreeg een manuscript van een auteur, wiens moedertaal geen Nederlands is. Ik heb het verhaal mogen herschrijven in correct en goed lopend Nederlands. Echt gaaf om te doen! 
Tijd kan maar één keer besteed worden. Omdat ik druk was met deze opdracht en alles wat er verder bij een eigen bedrijf komt kijken, bleef er voor lezen iets minder tijd over. De teller is blijven steken op negen boeken:

 • IJs – Koen D’haene
 • De onzichtbare vrouw – Herman Stevens
 • Lymed – Renate van Bemmelen
 • Radslag – Jennifer DuBois
 • Liefste kinderen – Bart Vercauteren
 • Een huis met zeven kamers – Alma Post (recensie verschijnt binnenkort)
 • Noem me maar Emmy – Coby Schalke
 • Ritueel – Isa Maron (recensie verschijnt binnenkort)
 • Het dodenspoor – Sara Blaedel

Mijn persoonlijke top 3 van de maand juni:

 1. Ritueel – Isa Maron
 2. Liefste kinderen – Bart Vercauteren
 3. Een huis met zeven kamers – Alma Post

juni 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!