Toptitels juni 2015

Een absoluut dieptepunt was de maand juni op leesgebied… πŸ˜‰ Ik kon maar zeven boeken bijschrijven op mijn lijstje. Klopt niet helemaal, want ik mocht ook weer een paar boeken proeflezen, maar toch heb ik (sinds ik het bijhoud) nog nooit zo weinig boeken gelezen. Sorry! πŸ˜‰ Ik heb er eigenlijk ook geen verklaring voor, behalve dat ik waarschijnlijk druk was met andere dingen. Maar waarmee precies?? Joost mag het weten… πŸ˜‰

Dit waren de 7 boeken van juni:

Nog niet alle recensies staan online, maar die ontbreken volgen snel. Toch wil ik jullie alvast mijn top 3 geven:

 1. Passagier 23 – Sebastian Fitzek
 2. Onmenselijke mensen – Rob van Doorn
 3. Overzee – Marlies Brenters

Toptitels juni 2015

2 gedachten over “Toptitels juni 2015

 • 5 juli 2015 om 07:27
  Permalink

  Ik vind 7 boeken toch echt veel hoor! Maar hoop wel voor jou dat je snel uit die leesdip geraakt.

  Beantwoorden
  • 6 juli 2015 om 11:58
   Permalink

   Het is gelukkig geen dip Lize, maar gewoon gebrek aan tijd. Veel andere leuke dingen die de aandacht vragen…;-)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!