Toptitels juni 2014

Het is vandaag de laatste dag van juni. Een beetje vroeg om het overzicht van de maand online te zetten, maar ik ben net begonnen in ‘Opstand’ van Michelle Visser en die krijg ik echt vandaag niet meer uit. Vandaar dus een vroegertje deze maand.

Ik las 13 boeken in juni. Dat brengt mijn totaal aantal boeken in 2014 op 83. Ik gaf deze maand veel waarderingen van 4 sterren. Er kwamen dus weinig boeken voorbij waar ik echt lyrisch over was. Maar goed, dat hoeft ook niet altijd, er zaten weer genoeg leuke en spannende boeken tussen.

Deze boeken las ik in de afgelopen maand:

 • Wijd open – Sebastian Fitzek
 • Gebroken bloed – Lisa Hilders
 • Schaduw over het meer – Cocco & Magella
 • Goudkust – Suzanne Vermeer
 • Tijgers in de nacht – Fiona McFarlane
 • Koelcel – Linda Samplonius
 • Schitterende ruïnes – Jess Walter
 • De toeschouwers – Hilde Vandermeeren
 • Ze is zoek – Emma Healy
 • Dubbelziel – David Ambrose
 • Poppenhuis – David Hewson
 • Zwerfvuil – Johan Borderwijk
 • De poppenmaakster – Max Bentow

En welke top 5 brouwen we hier weer van?

 1. Gebroken bloed
 2. Wijd open
 3. De Poppenmaakster
 4. Dubbelziel
 5. Poppenhuis

rp_toptitels-juni-2014.jpg

 

4 gedachten over “Toptitels juni 2014

 • 30 juni 2014 om 15:16
  Permalink

  Mooi overzicht (en collage) Monique!
  Ik wil Tijgers in de nacht – Fiona McFarlane en Schitterende ruïnes – Jess Walter heel graag lezen na jouw recensies. En ik zie dat ik een paar recensies heb gemist bij je door mijn vakantie, kan ik die nu gelijk even lezen (dat vind ik handig aan maand overzichten) 🙂

  Beantwoorden
  • 30 juni 2014 om 16:55
   Permalink

   Ja, het was toen zo stil van jouw kant dat ik me al bijna zorgen begon te maken…;-) Sociale controle via social media…;-)

   Beantwoorden
   • 30 juni 2014 om 17:36
    Permalink

    Ahwww 😉 Volgende keer fluister ik het naar je, wil het nooit aan de grote klok hangen (o.a. spam in je mailbox en op je blog omdat je niet direct kan filteren enzo, slechte ervaringen mee in het verleden).

    Beantwoorden
    • 30 juni 2014 om 20:55
     Permalink

     Tuurlijk, snap ik… Was ook een beetje dom van mezelf dat ik niet aan vakantie dacht…;-)

     Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!