Toptitels juli 2016

Juli vakantiemaand! En dat is te merken. Bij de meeste mensen betekent vakantie meer lezen dan normaal, bij mij juist niet… 😉 Met de kinderen over de vloer blijft er weinig tijd over. Ik probeer de avonden vrij te houden voor een boek, maar ook dat lukt niet altijd nu ze langer op mogen blijven. Maar dat geeft helemaal niets, we genieten van de tijd met elkaar en dat is het belangrijkst.

Al met al las ik toch tien boeken in de maand juli. Dit toch respectabele aantal wordt vooral veroorzaakt door een paar al te mooie verhalen. Maar liefst drie boeken las ik in één ruk uit.

Dit is mijn rijtje van juli:

 • In de familie – Joyce Spijker
 • Black Eyed Susans – Julia Heaberlin
 • Lieveling – Kim van Kooten
 • Judaskus – Linda Jansma
 • PAAZ – Myrthe van der Meer
 • De vergeten prins – Lucas Zandberg
 • De vlambergen – Lars Mytting
 • Zwaartekracht – Eva Monte
 • Virtuele tango – Melissa Skaye
 • Lekhoofd – Haro Kraak

Het samenstellen van mijn persoonlijke top 3 is een zware dobber deze maand. Ik denk dat ik moet stellen dat je deze top 3 in alle richtingen kunt lezen, van boven naar onder, van binnen naar buiten en andersom. Kortom: een gedeelde eerste plaats voor deze psychologische hoogstandjes:

 1. Lekhoofd – Haro Kraak
 2. PAAZ – Myrthe van der Meer
 3. Lieveling – Kim van Kooten

juli 2016

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!