Toptitels juli 2014

En weer is er een maand voorbij. Een zomermaand waarin ook onze vakantie viel. Na een radiostilte van twee weken, waarin wij genoten van de Franse Jura, heb ik vandaag op een rijtje gezet wat er allemaal de revue is gepasseerd deze maand. Ik kom uit op maar liefst 19 boeken! Tijdens onze vakantie heb ik veel gelezen (dat krijg je als het weer niet erg meewerkt), maar zonder aantekenboekje…;-) Er zal dus niet van alle boeken die je hier ziet een uitgebreide recensie verschijnen, al ga ik er wel iets mee doen.

Eerst alle boeken maar eens op een rijtje zetten:

Ziet er indrukwekkend uit al zeg ik het zelf…;-) Veel heerlijk makkelijke vakantielectuur, maar er zitten zeker ook een aantal ‘zwaardere’ boeken tussen. Dit is mijn top 5 van deze maand:

 1. Voor mijn zusje – Heather Gudenkauf
 2. Vreemden in de nacht – Judith Visser
 3. Sprakeloos – Herma de Beer
 4. Schemergebied – Marcella Kleine
 5. Hamer- Kees van Wouw

Toptitels juli 2014

 

 

6 gedachten over “Toptitels juli 2014

 • 3 augustus 2014 om 16:22
  Permalink

  WOW wat heb jij veel gelezen, heerlijk Monique! Gut ik heb maar 3 boeken gelezen in juli hahaha.

  Hoe vond je Sprakeloos van Herma de Beer (ik ben zeer nieuwsgierig naar dit boek), het staat in je top 5, dag zegt genoeg, maar dacht ik vraag het nog even ;-).

  Beantwoorden
  • 3 augustus 2014 om 17:24
   Permalink

   Ik vond ‘Sprakeloos’ goed, met name door de herkenning van het krijgen van een diagnose op volwassen leeftijd waardoor heel veel dingen op hun plek vallen. Ik zit daar zelf op het moment middenin nadat bij een van de kinderen een half jaar geleden een diagnose gesteld werd en ik toch wel erg veel herkende… Veel herkenning dus in dat boek!

   Beantwoorden
   • 3 augustus 2014 om 18:30
    Permalink

    Dan zet ik dit boek alvast op mijn lijstje, dankjewel Monique!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!