Toptitels januari 2016

De eerste maand van 2016 zit er al weer op. Ik begon dit jaar met zo’n ontzettend prachtig boek… De recensie komt volgende week online, dus jullie moeten nog even geduld hebben. Maar het was een geweldig begin van een nieuw boekenjaar!
Januari was op leesgebied een maand van uitersten. Ik las een aantal zeer goede boeken, maar ik heb ook twee boeken aan de kant gelegd. Om verschillende redenen lukte het me niet om die verhalen door te komen. Het moet geen worsteling worden, er ligt immers nog zoveel moois…
De boeken waarvan ik geen recensie geschreven heb, komen later deze week aan bod in mijn ‘Leesbeleving’. 

Dit zijn mijn tien boeken van januari 2016:

 • De negen dagen van Rabbit Hayes – Anna McPartlin (recensie verschijnt op 09-02)
 • De onschuldige – Taylor Stevens (recensie verschijnt binnenkort)
 • De schaduw van de wind – Carlos Ruiz Zafón
 • Faye en Sean, a love story – Marina Folkers
 • Château Zen – Maartje Fleur
 • Het spel van de engel – Carlos Ruiz Zafón
 • Nog vijf dagen – Julie Lawson-Timmer
 • Hersentocht – Jeroen de Graaf
 • Koop de hemel voor mij – Xinran (recensie verschijnt volgende week)
 • Nora – Colm Tóibín

Het is deze maand erg lastig om een top 3 in elkaar te knutselen. Op Goodreads beoordeelde ik maar liefst vier boeken met de volle vijf sterren. Ik ga toch een poging wagen:

 1. De negen dagen van Rabbit Hayes – Anna McPartlin
 2. Nog vijf dagen – Julie Lawson-Timmer
 3. De schaduw van de wind – Carlos Ruiz Zafón

Januari 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!