Toptitels januari 2014

In de maand januari heb ik ontzettend veel gelezen, ik schrok er zelf van. Als ik zo doorga, haal ik mijn challenge in een half jaar in plaats van een jaar…;-) Veertien boeken las ik afgelopen maand. Dit tempo ga ik niet volhouden, maar het waren allemaal ook zulke leuke boeken!

Dit heb ik gelezen in januari 2014:

 • Alleen Eva – Svea Ersson
 • Hou van mij – Anja Feliers
 • Bewusteloos – Sabine Thiesler
 • Sluipweg – Ingrid Oonincx
 • Het Rosie Project – Graeme Simsion
 • Winterberg – Suzanne Vermeer
 • Sneeuwwitje moet sterven – Nele Neuhaus
 • Off piste – Linda van Rijn
 • Het Reservaat – Liselotte Stavornius
 • Moederziel – Marelle Boersma
 • Het Luxor Resort – Candy Brouwer
 • De ogenverzamelaar – Sebastian Fitzek
 • Nacht in Parijs – Michael Berg
 • Vergeet mij niet – Anja Feliers

Mijn top 5:

 1. Het Rosie Project
 2. De ogenverzamelaar
 3. Sluipweg
 4. Hou van mij
 5. Alleen Eva

3 gedachten over “Toptitels januari 2014

 • 18 maart 2014 om 11:55
  Permalink

  Wow jij gaat echt snel!!! Ik dacht dat ik kon lezen maar jij wint haha! De Rosie Project lijkt mij ergl euk!

  Beantwoorden
  • 18 maart 2014 om 12:00
   Permalink

   Sandra, hoeveel heb jij gelezen dan dit jaar? Volgens mij ook heel wat! Ik denk elke maand dat ik zo veel niet ga halen, maar ook in maart kom ik wel weer in de buurt denk ik. Tja, ik kijk de laatste tijd eigenlijk geen televisie meer. Dan heb je ineens zeeen van tijd om een boek te lezen…;-)

   Beantwoorden
   • 18 maart 2014 om 12:06
    Permalink

    Ik heb tot nu 19 boeken gelezen en lees er vandaag nog een uit )het boekenweekgeschenk). In februari was het wat lager denk ik omdat ik mijn blog toen begon, ik moest even mijn draai vinden, tijd verdelen etc.
    Klopt ik kijk sinds vorige maand een stuk minder tv en je houdt dan zoveel tijd over, onvoorstelbaar. Voorheen keek ik dagelijks naar DWDD en P&W, da’s 2 uur winst per dag 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!