Toptitels deceber 2014

De laatste maand van het jaar 2014 zit er op, we staan aan het begin van een nieuwe maand en zelfs van een nieuw jaar. Via deze weg wens ik alle lezers een mooi, goed en gezond 2015 toe! Ik hoop dat jullie met veel plezier deze site blijven bezoeken.

December was een rustige maand, op leesgebied dan tenminste… De laatste twee weken heeft deze blog in de ruststand gestaan. Ik heb lekker genoten van vakantie, familie en de feestdagen. Ik heb natuurlijk ook nog gelezen, maar geen recensies geschreven. Deze boeken komen terug in de ‘leesbelevingen’, die later online komen. Ik las twaalf boeken, waarvan er drie gerecenseerd zijn.

Deze boeken heb ik deze maand gelezen:

 • Verzwegen moeder – Gisa Klönne
 • De vrouw die de honden eten gaf – Kristien Hemmerechts
 • Laat me los – Anja Feliers
 • IJskoud – Isa Maron
 • De mensenrover – Sabine Thiesler
 • Verloren zoon – Lieneke Dijkzeul
 • Kaddisj voor een kut – Dimitri Verhulst
 • Het meisje uit Buenos Aires – Tomas Ross
 • De stilte van de hel – Cody McFadyen
 • De onderkant van sneeuw – Ilse Ruijters
 • Voorbedacht – Loes den Hollander
 • Stilzwijgen – Anita Terpstra

Het was een maand met weinig hoge scores. Twee boeken kregen de volle 5 sterren, maar voor mijn doen heb ik veel 2 en 3 sterren uitgedeeld. Dit wil niet zeggen dat het slechte boeken zijn, absoluut niet. Soms heb je verwachtingen van een boek die op dat moment voor mij niet waargemaakt worden. Deze maand was ik aangenaam verrast door een debuut. Een verhaal met een heftig onderwerp, spannend en met een einde om van te watertanden. Ik houd ervan! Een verdiende eerste plaats dus!

Top 3:

 1. De onderkant van sneeuw – Ilse Ruijters
 2. IJskoud – Isa Maron
 3. De stilte van de hel – Cody McFadyen

Toptitels december 2014

2 gedachten over “Toptitels deceber 2014

 • 2 januari 2015 om 19:12
  Permalink

  De Onderkant van Sneeuw staat hier in de kast en ik ben zo benieuwd. Lees alleen maar goede recensies over dit boek.

  Beantwoorden
  • 2 januari 2015 om 21:31
   Permalink

   Ik word altijd een beetje sceptisch van alleen maar goede recensies…;-) Het komt regelmatig voor dat ik een andere mening heb dan de massa. Maar bij dit boek absoluut niet. Snel lezen dus! 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!