Toptitels april 2015

De eerste mei is een feit, dus deel ik vandaag weer het overzicht van de boeken die ik gelezen heb in april. Het waren er elf. Daarnaast mocht ik weer een boek proeflezen. Dit boek komt in september pas uit, dus nog even geduld… Van de elf boeken schreef ik maar vier recensies. Schandalig weinig voor mijn doen! 😉 Maar…er vielen deze maand ontzettend veel recensieboeken op de mat (of op de digitale deurmat), dus komende maand hoop ik weer ouderwets veel recensies te plaatsen. En volgens mij zitten er mooie exemplaren tussen…

Maar nu eerst de boeken die in april de revue passeerden:

Mijn persoonlijke top 3:

 1. De schaduw van de mol – Bob van Laerhoven
 2. Elke dag een druppel gif – Wilma Geldof
 3. Dochters van Mulan – Bettine Vriesekoop

Toptitels april 2015

 

4 gedachten over “Toptitels april 2015

 • 2 mei 2015 om 19:32
  Permalink

  Elke dag een druppel gif heb ik ook gelezen, wat een prachtig boek! Toevallig heb ik net als jou ook Het appartement van Tatiana de Rosnay ‘gelezen’ (als luisterboek). Wat vond jij er van?
  Ik vond dat het enorm traag op gang kwam (zoals ze zelf in het voorwoord ook aangeeft) en dat de vaart pas halverwege het boek er in kwam.

  Beantwoorden
  • 2 mei 2015 om 19:41
   Permalink

   Ik vond het een traag boek op de goede manier. De soort spanning vond ik heerlijk! Ik houd er wel van! Maar ik kan me ook voorstellen dat er mensen zijn die het helemaal niets vinden. Het is sowieso een heel ander boek dan de andere boeken van deze auteur.

   Beantwoorden
 • 3 mei 2015 om 10:12
  Permalink

  Leuk dat je zoveel hebt kunnen lezen! Elke dag een druppel gif zat, als ik het goed heb, bij in het abonnement van Elly’s Choice dus dat zal ik ooit ook wel eens lezen. Mara van Sterre Carron heb ik een aantal maanden geleden gelezen en vond ik best wel goed.

  Beantwoorden
  • 4 mei 2015 om 16:47
   Permalink

   ELke dag een druppel gif ga je vast goed vinden Lize! Veel leesplezier!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!