Toptitels april 2014

April is weer voorbij. Weer las ik 16 boeken, het lijkt een gewoonte te worden…;-) Nou ja, ik geef toe dat dat niet helemaal eerlijk is deze maand. “Hellig Vuur” is een heel erg dun boekje dat je in een uur uitleest. “Het zevende kind” is een dikke pil, maar ik kwam er echt niet doorheen en dat boek heb ik dus niet uitgelezen. Maar er zat ook deze maand weer veel prachtigs bij! Klik op de titels om de bijbehorende recensies te lezen.

In april las ik de volgende boeken:

 • Sam – Barbara Veenman
 • Raaf – Barbara Veenman
 • Alea – Ria Schopman
 • Ooit zal ik je weer zien – Ellen Lina
 • Zinloze Vrouw – Marije Onstenk
 • Evenbeeld – Marianne en Theo Hoogstraaten
 • Stuk – Judith Visser
 • De Au-Pair – Maartje Fleur
 • Voetbalvrouwen – Linda van Rijn
 • Het zevende kind – Erik Valeur
 • Duister Carnaval – Michael Reefs
 • Frambozentuin – Cora Frowijn
 • Hellig Vuur – Lubko Ellen
 • Aurora – Cynthia Stijger
 • Obscuur – Karin Hazendonk
 • Schijnvertoon – Loes den Hollander

Ik gaf deze maand weer vijf keer een 5-sterren-beoordeling. Lastig om daar dan ook weer een top 5 uit te maken. Nummer 5 is bijvoorbeeld een thriller. Waarom staat die op 5? Absoluut niet omdat het boek slechter is of minder prettig geschreven. Maar wel omdat een waargebeurd verhaal bij mij langer blijft hangen of meer indruk maakt. De nummer 1 is dan wel fictie, maar dat boek komt zo hard bij je binnen dat dat toch de onbetwiste nummer 1 moet zijn:

 1. Zinloze Vrouw
 2. Aurora
 3. Ooit al ik je weer zien
 4. Alea
 5. Obscuur

april2014

5 gedachten over “Toptitels april 2014

 • 1 mei 2014 om 15:53
  Permalink

  Mooi overzicht! Ooit zal ik je weerzien vond ik ook heel mooi!

  Beantwoorden
  • 1 mei 2014 om 16:00
   Permalink

   Dan vind je “Aurora” vast ook mooi Annelies! Die komt eind mei uit bij de Brouwerij | Brainbooks.

   Beantwoorden
  • 2 mei 2014 om 19:24
   Permalink

   Het is een super boek! Nog even geduld, dan kun je hem winnen via deze blog. Houd het in de gaten!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!