Over mij

4c97945984d36a1b35203510634e0900

Leuk dat je op deze site terecht bent gekomen! Je kunt hier recensies vinden van de boeken die ik lees. Je kunt op deze site lekker snuffelen en scrollen, maar ook gericht zoeken op de pagina ‘Recensies’ of via de zoekfunctie natuurlijk.

Ik schrijf over de boeken die ik lees, dus dat kunnen ook oudere boeken zijn. Ik lees het meest thrillers, (historische en psychologische) romans en non-fictie. Een portie literatuur op zijn tijd kan ik ook waarderen, maar met Science Fiction en Fantasy maak je mij niet blij.

De schrijfsels op deze site zijn mijn eigen mening. Meningen zijn en blijven persoonlijk, dus niet iedereen hoeft het ermee eens te zijn. Ik zal altijd proberen om mijn mening netjes, maar eerlijk op te schrijven. Dus geen ongezouten kritiek, maar opbouwend commentaar. En heb jij een andere mening? Laat het weten via een reactie!

Tot zover de theorie… Maar wie zit er nu eigenlijk achter deze site? Mijn naam is Monique Dijkgraaf, getrouwd en trotse mama van vier zonen. Wij wonen met veel plezier in een mooi dorp midden op de Veluwe. Mijn leven lang lees ik al alles wat los en vast zit. Eigenlijk kom ik er nu pas achter, dat ik schrijven ook ontzettend leuk vind om te doen. Vandaar dat ik  recensies ben gaan schrijven. De schrijfsels kun je op deze site vinden, maar ik ben ook actief op Facebook en Twitter.

Mijn blog is ooit gestart zonder duidelijke visie. Ja, ik houd van lezen en van schrijven, dus op deze manier kon ik beide hobby’s samenvoegen. Als blogger probeer je echter je blog in beweging te houden. Nieuwe ideeën, andere aanpak, wat wil ik op dit moment met mijn blog? Voor mij werd steeds duidelijker wat ik wil met ‘Wie schrijft blijft’. Mijn liefde voor boeken delen. Ja, maar dat doen alle boekbloggers, en die zijn de laatste jaren echt als paddenstoelen uit de grond gekomen.
Ik wil met mijn blog graag onderscheidend zijn. Niet alleen de ‘massa-boeken’ recenseren, niet met alle blog-tours mee willen doen. De hype-boeken worden toch wel besproken bij mijn collega’s. Ik zou heel graag die pareltjes willen vinden die je nergens anders tegenkomt. Boeken die weinig aandacht krijgen in de media. Want echt, er is zoveel moois…

Heb je een tip of opmerking over deze site? Zoek je een proeflezer voor je manuscript of wil je een recensie van je boek? Klik hier om contact met mij op te nemen, ik reageer zo snel mogelijk.

Rest mij niets meer dan jullie veel plezier te wensen bij het snuffelen op deze site!

2015-09-08-shoot-dijkgraaf-114

 

 

9 gedachten over “Over mij

 • 14 mei 2014 om 16:24
  Permalink

  Hoi,
  Complimenten voor je mooie en overzichtelijke boekenblog!
  Groetjes,
  Sonja

  Beantwoorden
  • 14 mei 2014 om 16:28
   Permalink

   Dank je wel Sonja! Ik heb meteen jouw blog opgezocht, je hebt er ook een volger bij…;-)

   Beantwoorden
   • 14 mei 2014 om 16:43
    Permalink

    Nou super leuk!! Jij ook welkom!
    Gemiddeld lees ik 1 boek pw.
    Ter zijner tijd zal ik mijn blog ook iets uitgebreider aankleden maar daar moet ik echt tijd en zin voor hebben 🙂

    Beantwoorden
     • 14 mei 2014 om 17:07
      Permalink

      dat is altijd leuk om te horen

     • 14 mei 2014 om 17:08
      Permalink

      Dat is altijd leuk om te horen 🙂 Dankje!

 • 21 januari 2015 om 18:31
  Permalink

  Nou bedankt! 😉 Ik zal mijn hoofd er eens over breken…

  Beantwoorden
 • 29 februari 2016 om 10:26
  Permalink

  En ik heb je gevonden! Leuk om heel veel bekende boeken te zien, maar ook heel veel nieuws. Ik ga je lijst zeker even doorlopen voor leuke tips.
  Tot snel, geoetjes Rita

  Beantwoorden
  • 29 februari 2016 om 15:33
   Permalink

   Wat leuk! Veel plezier met snuffelen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!