Legenda

Tekstbureau Legenda
uitgelichte afbeelding
Recensies schrijven is hobby, ik doe het enkel en alleen omdat ik er zelf lol in heb. Ik doe echter meer met boeken/manuscripten. Met Tekstbureau Legenda help ik auteurs en uitgeverijen met hun manuscripten.

Kan ik jou helpen?
Heb jij een boek geschreven, maar wil je dat een objectief oog er naar kijkt voordat je het naar een uitgever stuurt? Of wil je je boek in eigen beheer uitgeven en zoek je iemand die redigeert en corrigeert? Misschien heb je een mooi verhaal in je hoofd, een verhaal dat verteld moet worden, maar lukt het je niet om het op de juiste wijze op papier te krijgen.

Ttypewriter-1209140_640ekstbureau Legenda helpt je graag verder! Ik corrigeer, redigeer of herschrijf je manuscript.

Een uitgever vinden is niet gemakkelijk. Stuur mij de eerste 3.000 woorden van je manuscript en ik zorg dat het er foutloos en netjes uit komt te zien. Want met dit kleine deel moet jij de uitgever omver zien te blazen!

Uitgeven in eigen beheer of via ‘Printing on Demand’ is een prima alternatief. Helaas is er weinig aandacht voor redactie, dus maar weinig boeken
rollen foutloos van de persen. En dat is zo zonde, want jouw verhaal verdient het om gelezen te worden!

Contact
Wil je meer informatie of wil je weten wat ik nog meer doe? Kijk gerust verder op mijn site, daar vind je ook alle tarieven. Je kunt ook meteen contact met mij opnemen.

 

error: Content is protected !!