Leesbelevingen augustus 2015

Deze boeken las ik augustus, maar recenseerde ik niet uitgebreid:

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdweenDe 100-jarige man die uit het raam klom en verdween – Jonas Jonasson –  Signatuur – 360 blz.

Een boek waar ik al veel over gelezen had, maar nog nooit zelf aan begonnen was. Dus dat werd hoog tijd… Maar helaas…ik vond het vooral erg flauw…

 

 

 

 

 

 

Mont BlancMont Blanc – Suzanne Vermeer – A.W.Bruna – 272 blz.

Leest prettig, niet zo overdreven simpel als de vorige die ik van Vermeer las. Verhaal niet echt geloofwaardig, maar ik heb het wel met plezier gelezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meisje vermistMeisje vermist – Tess Gerritsen – The House of Books – 256 blz.

Dit boek schreef Tess Gerritsen al lang geleden, voordat zij bekend werd met haar thrillers. Ik vond het een leuk boek voor tussendoor. Niet zo hard en scherp als de latere boeken van deze auteur. Prachtige cover overigens!

 

 

 

 

 

 

 

 

ZwijgrechtZwijgrecht – Loes den Hollander – Karakter – 392 blz.

In het verleden las ik de boeken van deze auteur met veel plezier, maar de laatste paar exemplaren konden mij eigenlijk niet meer boeien. Ongeloofwaardig is vooral een term die bij mij opkomt om deze boeken te beschrijven. Ik was benieuwd of dit aan mij ligt, misschien is mijn smaak/voorkeur veranderd. Vandaar dat ik er een ‘oudje’ bij gepakt heb. En ja, ik vind deze echt beter dan de meest recente werken van Loes den Hollander.

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Leesbelevingen augustus 2015

 • 14 september 2015 om 22:06
  Permalink

  De eerste heb ik een tijdje geleden gelezen en vond die erg leuk. Mijn man keek mij geregeld verbaasd aan als ik weer eens zat te lachen. Je begrijpt… ik heb hem aangeraden om dat boek, net als vele andere boeken, te lezen.

  Beantwoorden
 • 18 september 2015 om 21:06
  Permalink

  Ook ik vond de 100-jarige man ontzettend flauw en vergezocht, dus ik deel je mening! Volgens mij zijn we een van de weinigen 😉

  Beantwoorden
  • 20 september 2015 om 22:35
   Permalink

   Ach, er moeten er toch altijd een paar zijn die tegen de stroom in zwemmen…;-)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!