Leesbeleving oktober 2015

Verkeerd verlangenVerkeerd verlangen – Angelique van Nijnatten – Ellessy – 203 blz.

Romantisch verhaal, maar erg simpel opgesteld. Dit lijkt gewoon niet mijn genre te zijn…

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel du LacHôtel du Lac – Michael Berg – The House of Books – 384 blz.

Lekkere thriller, die vlot weg leest. Zit goed in elkaar, maar dat zijn we gewend van deze auteur.

 

 

 

 

 

 

Mijn echte naam is LisaMijn echte naam is Lisa – David M. Alexander – Van Holkema & Warendorf – 256 blz.

Een boek dat al lang op mijn nog-te-lezen-lijstje stond. De covertekst sprak mij aan, het leek mij een origineel boek. Helaas viel dat tegen. Er zit erg weinig vaart in het verhaal door de vele details, zowel over het landschap als over de gedachten van de hoofdpersoon. Daarnaast vond ik het niet overal geloofwaardig. Dat komt misschien ook doordat het al een ouder boek is, dus sommige situaties zijn in onze digitale tijd bijna ondenkbaar geworden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!