Leesbeleving november 2014

Het bevalt me prima om tussen de recensieboeken door ook gewoon puur ter ontspanning te lezen. Deze boeken heb ik deze maand beleefd:

slaapSlaap – Lars Kepler – Cargo – 464 blz.

Ik kan erg kort zijn over dit boek: spannend spannend spannend…. Mijn eerste kennismaking met Lars Kepler (ja, ik weet het…*schaam*), maar zeker niet de laatste!

 

 

 

 

 

 

 

De geur van regenDe geur van regen – Lieneke Dijkzeul – Ambo | Anthos – 269 blz.

Ook dit boek was een eerste kennismaking met de schrijfster. Een lekkere thriller die je in een paar uurtjes uit hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

als padden schreeuwenAls padden schreeuwen – Lieneke Dijkzeul – Ambo | Anthos – 218 blz.

Het zesde deel in de serie over Paul Vegter. Ik las hiervoor een ander deel, dus de boeken zijn ook best los van elkaar te lezen. Na dit tweede boek in korte tijd van deze schrijfster, kwlaificeer ik deze boeken als ‘intelligente boeken’. Er zit veel meer in dan je op het eerste gezicht ziet. Eindelijk eens een boek waardoor ik het label ‘literaire thriller’ snap…

 

 

 

 

 

ze komt nooit meer terug

Ze komt nooit meer terug – Hans Koppel – A.W. Bruna – 220 blz.

Ook dit boek betekende de eerste kennismaking voor mij met deze schrijver. En ook dit keer was het een succes. Wat een sadisme wordt in dit boek beschreven! Iemand gevangen houden op een steenworp afstand van haar eigen huis, met een camera in de kamer, zodat ze alles wat haar gezin doet, kan zien…

 

 

 

 

 

 

houvastHouvast – Linda Jansma – De Crime Compagnie – 368 blz.

Op deze na las ik alle boeken van deze schrijfster. Hoog tijd dus om deze ‘gouwe ouwe’ ook te gaan lezen. En ook deze keer kreeg ik daar geen spijt van. Wat een heerlijke schrijfster is dit toch! Haar boeken zijn stuk voor stuk top.

 

 

2 gedachten over “Leesbeleving november 2014

 • 3 december 2014 om 18:47
  Permalink

  Ik wil graag eens iets van Lars Kepler lezen maar tot nu toe is dat er nog niet van gekomen.

  Beantwoorden
  • 4 december 2014 om 09:22
   Permalink

   Lars Kepler is zeker de moeite van het proberen waard, Lize! Ik ga ook echt meer lezen van dit schrijversduo. Heerlijke thrillers!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!