Geloof me maar – Gillian King

geloof-me-maar

Twintiger June gaat terug naar haar tienerjaren als ze haar jeugdliefde Julius na vele jaren weer tegen het lijf loopt. Ze is opnieuw smoorverliefd, met alle symptomen van dien. Het grote verschil: hij valt nu ook op haar!
June kan haar geluk niet op. Zij en Julius samen, dat is wat ze altijd wilde! Haar vriendinnen Sophie en Mira, met wie June naast vele hilarische acties ook serieuze momenten beleeft, zijn dolblij voor haar.
Maar June zelf kan het amper geloven. Haar twijfels over Julius’ oprechtheid stapelen zich op. Vooral wanneer het erop lijkt dat Maud, de verloofde van haar broer, zwanger is van Julius. Julius zelf houdt bij hoog en bij laag vol dat er niets van waar is.
June weet niet wie ze moet geloven, dus neemt ze het heft in eigen handen – maar of dat nu zo slim is?

 

Voor dit boek las ik een heftig, beladen waar gebeurd verhaal. Ik was dus even toe aan iets luchthartigs, iets vrolijks. En dat is gelukt met dit boek. Van de cover word je al vrolijk! Zowel cover als titel zijn goed gekozen. Het verhaal is geschreven in een vlotte, gemakkelijk leesbare stijl. Het verhaal is leuk, maar niet diepgaand. In tegenstelling tot “60 dagen” van dezelfde schrijfster, dat vond ik qua verhaal een beter boek. Een groot pluspunt van dit boek is de humor die erin zit. Af en toe schoot ik hardop in de lach tijdens het lezen, wat me weer vreemde blikken opleverde van mijn huisgenoten…

Conclusie: een lekker feel-good boek met veel humor.

Titel: Geloof me maar | AuteurGillian King | Uitgever: Zomer en Keuning | ISBN: 9789059775749 | Blz.: 254

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!